Livella Com SRL Mareste

Livella Com SRL

SUPERMARKET NON STOP

PRODUSE ALIMENTARE

PRODUSE NEALIMENTARE

LEGUME FRUCTE

COMERT SI DISTRIBUTIE

IMPORT

Mai multe detalii

Adaugare in cos

Unitatea comerciala SC Livella Com SRL s-a fondat in Mun. Oradea la 15 septembrie 1993, avand numai doi angajati. Pe parcursul anilor, prin profitul reinvestit, unitatea comerciala a crescut, ajungand in 2015 la un numar de 40 angajati. Activitatea principala, inca din primul an de functionare, a fost comertul cu amanuntul in domeniul alimentar, adica retail. Fiind mereu aproape de clientii nostri, dezvoltarea noastra a crescut desigur si din punctul de vedere al suprafetei desfasurate al spatiului de vanzare, devenind astazi un adevarat supermarchet.

Incepand cu anul 1997, conducerea firmei a decis investirea intr-un spatiu nou de vanzare, situat in Bld. Decebal nr 92, fiind vorba de actual locatie. Din luna mai a anului 1997, magazinul a devenit non-stop.

 

Firma noastra a luat fiinta la 15 septembrie 1993 in Mun. Oradea, cartierul Nufarul pe strada Zidarilor, la parterul unui bloc si avand doi angajati: Liviu si Elena Demeter. In fapt, prenumele fondatorilor a stat la baza numelui pentru societatea comerciala: Livella = Liviu si (Ela) Elena. Chiar de la inceput, firma noastra s-a axat pe comertul alimentar. In cursul anilor, fiind mereu aproape de client, lucrand cu preturi bune, ne-am dezvoltat treptat. Momentul major in dezvoltarea noastra a fost anul 1997, cand ne-am mutat activitatea in Bld. Decebal nr.92, altfel spus actualul punct de lucru al SC Livella Com SRL. Din acea perioada, pentru a fi tot timpul la dispozitia clientilor nostri, unitatea noastra comerciala s-a axat pe programul non-stop, ajungand astazi la un numar de aproape 40 angajati.

 

Adresa: Oradea jud.Bihor Decebal 92
Telefon: 0259476109

Persoana de contact: Mircea Demeter

Email: livella.oradea@gmail.com

Web: www.livella.ro

Pagina Facebook
Portal Servicii si Evenimente crisulrepede.ro

Free PageRank Checker